Ett litet hejdå.

Då gick det här USA-året mot sitt slut. jag är just nu i Las Vegas och semestrar lite. ska åka härifrån imorgon mot Los Angeles, och därefter hem till Sverige igen på Måndag.. Jag har varit sämst i världen på att uppdatera här den här terminen, men känner att jag borde ge er propert adjö. så till er som följt vår blogg under årets gång, TACK för er support och hoppas att ni har tyckt om våra inlägg!

så adjö på er, eller inte adjö, utan på återseende!


Jennie

Life is what you make it.



Elin

Karinah Guzman

Gjorde en extra credit assignment i photo där vi skulle imitera richard avedon eller irving penn. Sjukt duktiga fotografer båda två så det var väl inte det lättaste, men tycker ändå det blev rätt bra och jag har ju en sjukt underbar modell med så det kan ju inte bli helt åt skogen då jue.





Elin

President's honor roll

Idag fick vi fint diplom för att vi vart så duktiga i skolan. YAY! Känns bra









Whop whop!

San Jose - The Valley

Torsdagkväll fick jag en förfrågan från Karinah om jag ville hänga med till San Jose över helgen eftersom dom behövde en fotograf till deras filminspelning. Tänkte att jag hade råd att ta ledigt från plugg lite så jag och hon for iväg vid 1pm dagen efter. Träffade en massa härliga människor och fick några snygga bilder som kan komma att hamna på deras affischer och kanske i tidningen eventuellt.















Nej, det är ingen skräckfilm.. Filmen heter "The Valley" och handlar om sexual child abuse eftersom Karinah har blivit utsatt för det. Hon kom ut med historien för 2 år sen och mannen sitter nu i fängelse i 11 år framöver. Tjejen på bilderna är Jasmine och det är hon som spelar Karinah i filmen.

Elin

RSS 2.0