Small book

Fick som uppgift att göra en cohesive small book på 7-15 bilder. Så jag lånade Viktors gitarr för detta ändamål.

























Det finns några sätt att fota en gitarr på.. Så nu bär det snart av till skolan för att printa och sen ska jag bara sätta ihop allt.

Elin

Wops.



Står och väntar på bussen efter lektionen.. Ser min spegelbild i bussfönstret, funderar några sekunder och säger sen till Jennie, "jag fick precis en känsla av att jag vill färga håret svart...". Jennie: "okej... kanske inte behöver vara så drastiskt? mörkbrunt... Jag: "a precis."
Åker till raffes på momangen och köper två lådor färg. Jag har ju ändå en del hår... Siktade på lite mörkare brunt men, resultatet blev i princip svart ändå.. Haha. Älska spontanitet ibland. Man måste få leva lite.
Blev nöjd i varje fall :)

Såhär känner jag för linda.



Emotion of color. Blue_angry. Man måste älska liquify ibland <3

Painting.with.light.





Elin

48

Ren skär ångest när jag insåg hur lite tid vi faktiskt har kvar i vårt underbara Santa Barbara.. Förlåt mamma och pappa men jag vill inte komma hem! Jag vill fan inte skiljas från den här platsen och speciellt inte människorna. Kommer gå sönder lite inombords när jag måste ta farväl tillslut. Usch. Vet att jag inte borde tänka på det än och njuta av tiden som är kvar istället, men hur lätt är det att inte tänka på det emellanåt? Får hoppas att man kommer fortsätta hålla kontakten med folket och vad gäller platsen så finns det ju fler ställen i världen att upptäcka så det lär jag väl komma över.
För lite roligare nyheter så anlände mitt svenska godis till mig idag. Har dessutom druckit hallontaft och ätit almondy tårta, gud vad jag är svensk. Känns fint.

Elin

Springbreak! Roadtrip à la Michis och Elin.

Jag och Michis drog då på roadtrip. Vi kom hem idag och jag känner att jag är för trött för värsta utlägget av vad som har hänt men det har varit galet underbart, solen har skinit på en klarblå himmel och vi har njutit av varenda sekund! Jag låter bilderna tala för resten..























Elin

RSS 2.0