Högtryck på G

Sjukt vad galet väder vi har fått. Det har varit 40 grader idag. Det är nästan inte okej. Inte när man ska spendera tid i skolan iaf. När man väl bänkat sig vid poolen är det chillilation däremot! Det värsta är att vinden är varmare än de få stunder det inte blåser något alls. Inte för att det blåst mycket eller så men de små brisar som varit har nästan bränt och huvudet spränger så fort man glömt att dricka vatten på cirkus en timma. Men fan. Klagar inte ; D

/Elin

Abstinensbesvär.

Jag och Jennie sitter och lyssnar på musik. Så kom det fram låtar som påminde oss om den fina tiden då vi körde bil. Vi börjar lite sådär smått sakna att ta oss fram på fyra hjul. Så jag tog fram mina paint-skills och målade upp en bild av bilarna som vi minns dom. Jag saknar "min" lilla röda och jennie saknar "sin" lilla cab..


Mamma, jag hoppas du tar väl hand om den och passar på att köra mycket nu, för till jul kommer den försvinna en del...


Och så har vi Jennies älskling :)

/Elin

PAKEEET!!

Tänk vad glad man kan bli av ett paket! speciellt ett paket som man trodde var borta med vinden. jo men visst, mammas paket anlände idag! :D eller vet inte om det anlände idag, men det kom fram till mig idag i alla fall. det var nämligen så att brevsnubben hade lagt nyckeln till paketet i fel brevlåda. smart va?! och här har jag gått och väntat.. men som tur var så var gubben som brevlådan tillhörde en go gubbe så nu är paketet i mitt trygga förvar :D

här är en liten bild på skönheten:




/Jennie

Flash

jag tänkte att jag också kunde ta och ladda upp mina flash-bilder liksom elin gjorde härom dagen.
så här är mitt resultat:






/Jennie

Mamma och pappa.

Nu tycker jag allt att det borjar bli dags for ett nytt paket!
Kan ni inte skicka hit tussan?<3
Vi far ringas pa skype och ta en liten diskussion om det hara!

/Elin

Flashforward

Idag har jag varit sjukt effektiv skolmässigt! Massa skit hit och dit och att-göra-listan blev helt plötsligt betydligt mindre. Bland annat fick jag och Jennie låna Emils externa blixt så vi kunde ta lite trevligare flash-foton till fotojournalistiken imon. Här är resultatet för min del:





/Elin

Bildbevis

Här kommer bild på min tatuering för er som inte ännu sett den:)





Den här är dock spegelvänd, men ville ge en lite mer helheltsbild utav kalaset:)

/Elin

TATTOO

Imorse hade jag det underbara nöjet att tatuera mig. Skönt kan jag väl inte säga att det var heller. Har bitmärken i handen nu! Vissa ställen vart riktigt underbart smärtsamt, men det var det värt : D Bild kommer när plasten åker av och blodet är borttvättat!

/Elin

Om 8 timmar...

... då smäller det.



/Elin

2h

Nu sitter vi har i skolan. Pa var fotolektion. Med vara vardelosa amerikanska mac-tangentbord. Och trots att det ar en trevlig lektion och allt sitter vi och langtar de tva sista timmarna nu innan helgen paborjas! : D Kommer handa massa rabalder i helgen. Herregud. Jag och Jennie lag och planerade dagen igar nar vi inte kunde sova vid 3-tiden. Kan bara saga att det kommer bli episkt. Planerad "salsakurs" pa lordag dessutom. Hah. Ni horde mig..

/Elin

!!

Har ni tänkt på hur SJUKT JÄVLA SNYGG denna mannen är?! han är numera mitt skrivbordsunderlägg och man kan ju inte annat än att dregla lite varje gång man ser bilden!



/Jennie

OJA!<3

Idag har vi varit och shoppat lite inredning. Det fick bli vänner i form av en av mina favoritfotografier och för min del blev det Lady Gaga : D. Vi kände att vi behövde unna oss lite efter vår otroligt frustrerande pluggkväll igår som inte tog slut förrän klockan 5 på natten. morgonen?.. Nu känns det allt lite hemtrevligare! Klistrade även upp Jennies tjusiga filosofi på väggen. Kommer sova så gott inatt! Med tanke på att det blev totalt 3 timmar natten till idag så blir det nog till att slockna tidigt ikväll.





/Elin

- 134 -

Kan någon vara snäll att skicka en svensk micro? Det går ju inte att poppa popcorn för 5 öre i den här jävla amerikanska skiten. Mer än hälften förblir opoppat och ändå blir flera i det poppade gänget brända! Vad är grejen?

/Elin

Sent, men bättre än aldrig...



För lite mer än en vecka sedan fick vi tillslut vårt efterlängtade bord och sto... vänta lite nu.. IBS tyckte tydligen att ryggstöd är för färskingar, klart vi ska sitta på PALLAR!
Men hajar som hajar. Nu har vi iaf någon annanstans att sitta utöver golvet (även om det är en väldigt fin plats att sitta på...), soffa och något trasigt.. tror det ska likna en fotölj?

Bara för totalt awesomeness kommer här en mysig bild på Jennie.



/Elin

En annan del av golvet.

Häromdagen.. -kvällen- satt/låg vi på golvet och spånade på allt och ingenting. På något konstigt vänster lyckades vi komma på den briljanta idén att utveckla "En annan del av Köping" till "En annan del av golvet" då vi ständigt flyttar runt våra små stjärtar på den lurviga heltäckningsmattan. Då Lahtela, våra kära granne, kommer från just Köping.. var det ganska givet att han, JUST HAN, skulle vara programledare! Så här kommer nu den första delen av vår fantastiska, makalösa, underbart underhållande "serie"

EN ANNAN DEL AV GOLVET

Del 1.



Då vi failade lite med "resolution" på det första inkastet, och även failade med att inte spara bilden i photoshop-format (ja, Alejandro hade hatat oss), blev det lite som det blev. Så här står det i alla fall:

Tjolahopp! Välkomna till den första delen av En annan del av golvet. Michis tog på sig uppdraget att testa utrymmet framför "gardinen" idag. Tror bestämt att det blev en knapp 3 av 5 Molgans.

Vad händer?

Igår var en konstig kväll.
Igår skrämde Molgan skiten ur mig genom att placera sig själv 2 dm ifrån mig.
Igår skulle vi ha mys/film-kväll.
Igår kom det cirkus 20 pers och gjorde vår filmkväll till fest.
Igår var folk irriterade.
Igår skulle folk ringa till polisen.
Igår hängde Bill någon annan stans?!
Igår somnade vi runt 6-tiden.

Idag är plugg.
Idag är tacos-söndag.

. .

här sitter jag i min ensamhet och gör inte mycket alls. mimmi är hos emil och elin och michaela e i san pascual och festar lite. själv har jag känt mig lite krasslig ända sen igår kväll med lite småattacker av huvudvärk och ständig trötthet. tog mig till och med en tupplur på vardagsrumsgolvet förut, väldigt skönt faktiskt. tur att vi har så mysig heltäckningsmatta.

så nu ikväll har jag bara tagit det lugnt. en blandning av panodil, hannah montana, nutella och popcorn har gjort kvällen betydligt lättare :)

nu har jag precis hittat den mest underbara hemsida på länge!

www.ladyfootlocker.com heter den och den har affärer utspridda i USA. det råkar även vara så att den finns belägen i vårt närliggande köpcentrum Paseo Nuevo. kollade runt lite på hemsidan och hittade en del snygga converse mm. sedan märkte jag att de har REA!!!! små änglar flög kring mitt huvud och sjöng töntiga pojkbandssånger i det ögonblick! converse i massa färger för strax över 200 kronor. MUMS?!

därför tänkte jag nu göra en deal med mig själv. om jag ikväll gör en del av det plugg jag har att göra i helgen så får jag imorgon åka in till state street och köpa mig ett par converse. låter fint va, nu måste jag bara göra plugget okså..

förresten, imorgon förmiddag kommer Rosy med våra skrivbord! eftersom vi inte behöver några skrivbord (max ett bord då vi bor i den enda lägenheter som redan hade skrivbord inbyggda när vi flyttade in) så ska vi nog ge bort det ena till en kille som bor i en av de andra lägenheterna. vilka vänliga själar vi är! förhoppningsvis får vi även ett tv-bord imorgon, det kan va skönt då vi haft tvn på golvet i en månad nu.

ska bli kul att träffa Rosy igen dessutom. va ett tag sen nu, och både jag och elin börjar få lite rosy-abstinens! hahaha hon e ju liksom lite av en legend för oss!


det var allt för nu gott folk , hörs snart!
hej hopp, kaffekopp!

/Jennie

allt möjligt i ett inlägg

Hallå där kära läsare! vi vill passa på i detta inlägg att be om ursäkt för att vi uppdaterar så sällan! vi får för oss att vi inte har nåt kul att skriva, men sen kom vi på att vad som helst är ju roligare än ni har det där hemma!

så här kommer en liten uppdatering från de senaste dagarna. i lördags var vi som sagt hos vår kära Rosy och umgicks med lite gött IBS-folk. måste säga att Rosy e en av de skönaste människor vi nånsin träffat! helgrym människa rakt igenom!

Det var en trevlig dag hos Rosy som sagt med all möjlig plockmat och gött tjöt. efter detta bar det av till skolans la playa för att se på football-match! vi var där ganska tidigt och trots att det varit göörvarmt på dagen började det nu bli lite chilligt. med tanke på att football-matcher e huuur långa som helst så drog vi hem för att äta och värma oss redan efter nån halvtimme. jag (jennie) och michaela gick tillbaka senare för att se resultatet. det skulle vi inte gjort.. 51-6 blev det tillslut.. till bortalaget.

söndagen blev en slappardag, alltid gött med en sån imellanåt. på måndagen däremot var det Labor Day, vilket e en högtid som amerikanerna hittat på för att fira att de arbetar genom att inte arbeta. logiskt va?
så då hade Ralphs (stor mataffär) Labor Day-rea på en del mat och jag och michis passade på att kolla läget och köpa lite allt möjligt. fick även hunnit med ett besök till forever21 och tillys där vi hittade lite smått och gott! köpte bland annat en klocka att ha runt halsen, och jag har nu svensk tid inställd på den eftersom jag ändå alltid har en klocka på armen. :)

i tisdags var det dags för skola igen och foto och foto-journalistik stod på schemat. skulle gå 14.00-22.05 egentligen men fick sluta vid 19 ungefär så det va en skön överraskning. tack Mike!

idag (onsdag) hade vi först media design vilket var helt okej, kändes som en väääldigt lång lektion dock. både jag och elin var sådär lagom trötta. efter det var det dags för allas vår hat-lektion introduction to multimedia, där jag var tvungen att sitta och kladda i mitt block för att inte somna. hade varit just snyggt om man hade somnat på lektionen..

efter det har vi suttit i soffan och kollat på Kungarna av Tylösand (som förövrigt är världens sämsta program men vi måste kolla ändå. ni vet nog varför) och de två första avsnitten av Idol. man vill ju hålla sig uppdaterad liksom ;)

hoppas ni alla har det bra där hemma och att vädret är kasst :)


Utsikten på väg till Rosys hus


Hemma hos Rosy



Cheerleaders


aj


Utsikt från läktaren


domaren körde några moves



Amerikansk fotboll in action. Santa Barbara Vaqueros är spelarna i röd-svart. gick inte så bra trots de snygga uniformerna.




Det var allt för nu!
puss och kram cykelram!

Lazy days

Otroligt lat dag idag! igår hade vi överaskningsfest för Elin direkt efer skolan och eftersom vi inte gick och la oss förrän klockan sex imorse har det blivit en väldigt lugn dag idag. tidigare idag kom rosy och gänget och lämnade sängstommar och matbord och stolar. det tog bara 4 veckor för dom att ordna det! Cred till IBS..

vi har även gjort oss en storstädning i lägenheten, då det efter gårdagen i princip såg ut som sjunde världskriget överallt. nu däremot är det skinande rent nu och vi kan ta hit folk utan att skämmas!

vi lyxade till det otroligt mycket idag och köpte donken. och jösses vad gott det var! dock har dom inte cheddar-sås i detta landet vilket är piss och pannkaka. så där har vi en sak jag kommer äta när vi kommer hem i jul!

nu ikväll har det blivit twilight-marathon och vi är nu inne på tredje filmen. imorgon ska vi först åka hem till rosy på dagen för att hänga lite med henne och dom andra svenskarna. efter det blir det till att dra till campus för att kolla på amerikansk fotbollsmatch. kommer nog bli naajs!

/Jennie

ny månad, nya äventyr..

elin köpte i början av vår resa an hel bunt med nya blyertspennor (ovässade ska tilläggas att de var). så när jag satt inne och gjorde absolut ingenting förut kände jag plötsligt att jag ville dra mitt strå till stacken och vässa dessa pennor. så jag satte igång för fullt, 19 pennor var det som skulle vässas och jag hade minsann bestämt mig för att inte sluta halvvägs! jag var flera gånger på väg att sluta, men när jag bytte från bakgrundsmusik till bakgrundsHannah Montana gick det hela mycket lättare. jag kämpade in i det sista och är nu mycket stolt över mig själv att jag klarade det! ska tilläggas att jag nu har fått tillbaka känseln i min vänsterhand som fick lida till följd av den intensiva vässningen!





vissa pennor var sådär lagom rötna så dom blev små!


sedärja, känner att både jag själv och våra läsare måste fått ut otroligt mycket av detta inlägg! kanske inte, men det var ett bra tidsfördriv för mig i alla fall :)

/Jennie

RSS 2.0