Back to school

Så har man tagit sig igenom första skolveckan också. Inte för att det var något vidare jobbigt med tanke på att schemat ser ut som följande:

Måndag: Portfolio, 8am - 1pm
Tisdag: Digital darkroom, 8am - 1pm
Torsdag: Photo 2, 8am - 1pm

Den fjärde kursen Fine art photography är online så går inte till skolan för den :)

Tycker alla kurserna verkar roliga och kommer nog lära mig en hel del den här terminen, men mest taggad är jag på Photo 2. Om jag fått bestämma hade jag haft den lektionen hela veckan! Vi har inte fått läxa att vi ska läsa i boken än men jag har snart läst halva ändå bara för skojs skull!! Haha. mycket tycker jag om den här kursen! ><

I övrigt har det varit ganska lugnt med tidiga kvällar eftersom vi börjar så pass tidigt. Nu ska jag iväg på morgonfika på starbucks med Mimmi. Har ju börjat dricka kaffe nu så kan njuta av en kaffe latte eller liknande^^ Sen blir det bad i poolen på harbour och därefter biljard :D Kommer bli en trevlig förmiddag. Vi får se vad som händer framåt kvällen.

/Elin

Hemma!

Så vart man hemma igen då. Har inte så mycket att tillägga än så länge för jetlag har varit förjävlig så jag har legat i sängen i princip hela tiden sen jag kom. Första kvällen var jag dock och hälsade på lite folk på BV och igår tog jag, Jennie och Michis en promenad ut på piren. Sen stensov jag vid 8pm igår >< Man måste älska jetlag..

/Elin

2 weeks

Om 2 veckor är vi tillbaka i SB. Det ska bli ganska asnajs!


Jennie

RSS 2.0