61 timmar.

Det blev ingen soluppgång inatt. Magen ville att jag skulle somna vid 9 så jag lät den bestämma och så fick det bli. Men jag och Jennie tog en promenad till utkiksplatsen på campus. Det är sjukt vilken vacker stad vi bor i. Natthimlen och alla ljus fick mig att tappa andan lite.

I heart Santa Barbara.

/Elin

Fyra galna månader!

det är sjukt hur en plats så långt ifrån ens vanliga hem och som man bara varit bosatt i fyra månader i kan kännas som hem. när man kommer till det stadiet då man inte ens tänker på vilket paradis man faktiskt lever i utan bara lever på som vanligt med skola och liknande, då anser jag att man ser det som ett hem. men när man faktiskt stannar upp för att se sig omkring och nästan tappar andan av hur vackert det är, då vill man inget hellre än att stanna här föralltid. jag kan bara tala för mig själv, men fy f*n vad glad jag är att jag åkte hit! jag kan inte ens tänka mig hur mitt liv hade sett ut annars, att inte känna alla dessa underbara människor jag lärt känna här är för mig helt overkligt. det har vairt en otroligt lärorik och fantastisk resa på alla sätt för mig, och ännu är den inte över. efter jul och nyår åker vi tillbaka och har fyra nya otroliga månader framför oss! och ja, jag har vid vissa tillfällen har mer hemlängtan än vad jag trodde att en människa kunde ha, men även det har gjort mig starkare som person och gett mig livserfarenhet jag aldrig hade fått om jag inte hade lämnat mitt trygga hem i lilla Kareby.

Det ska bli både skönt och lite småjobbigt att åka hem över julen. hade någon gett mig en flygbiljett hem för cirka två månader sedan hade jag förmodligen satt mig på första bästa plan hem, men just nu e jag vid et stadie då jag trivs så otroligt bra här och vädret e helt underbart och så, så jag hade förmodligen kunnat vänta ännu lite till med min hemresa. men det betyder inte att det inte ska bli skönt at komma hem till Sverige ett tag, för tro mig, det ska det bli! att träffa alla släktingar och vänner är självklart något jag saknat enormt! och dessutom, hade jag inte under hela min vistelse här vetat att jag skulle åka hem igen den 14 december hade jag kanske sett annorlunda på det hela. jag kanske hade haft ännu mer hemlängtan just för att det hade varit så lång tid kvar till hemgång? det kan jag inte veta nu, allt jag vet är att jag är otroligt glad över att jag gjorde denna resan och att jag valde två terminer med ett litet Sverige-uppehåll imellan. tror det är det perekta upplägget faktiskt.

jag har lärt mig otroligt mycket under dessa fyra månader, både i skolan och om mig själv. jag har lärt mig att ta hand om mig själv, jag har lärt mig vad jag är kapabel till och vad mina styrkor och svagheter är.

detta blev ett ganska långt inlägg, men det kändes som att jag borde dela med mig mer av denna upplevelse vi har här borta! men till er där hemma, snart ses vi igen och ska bli UNDERBART!

/Jennie

76 timmar.

Det händer inte mycket nu. Dagarna spenderas genom att räkna ner timmarna tills vi kommer tillbaka till sverige under drygt 5 kalla veckor :) Tiden kan inte gå mycket långsammare.. Inatt hade vi tänkt dra ut på äventyr. Ta oss några filtar under armen, lite mat att smaska på och placera våra rumpor på stranden för att kolla in soluppgången :) Cirkus 6am bär det av. Ska bli mysigt.

Status från santa barbara: Strålande sol, blå himmel och drygt 30 grader.
Ni då? ;D

8 december?



Är ni säkra på att det är 8 december idag? När det ser ut såhär och det börjar bli allt varmare väder blir jag bara mer och mer tveksam.. Snart är det jul! Right?

/Elin

j(A)jemän!

Mediadesign:
A: 100-90 %
My course total: 94,68 %

Jag har fått mitt första (antagligen sista också, men vem bryr sig) A!! Gissa om jag är ganska så glad nu! : D Nu återstår det att se hur det går i resten. Antagligen inte lika bra, men jag hoppas och tror på B i fotojournalistiken och foto, och ett C i multimedian. Och om så är fallet så är jag väldigt nöjd ^^ Så nu håller vi tummarna..

/Elin

Mediadesign

Grade: 100.00 / 100.00

Elin: this is fantastic. I love the rollover buttons that highlight each project! Your layout and graphics and clean approach are wonderful! The arrows that lead the viewer into your thumbnails and back to the final project make navigation easy.

Everything worked perfectly because of the complete package you supplied. Lovely.

May I use this as an example for other the moodle page?


Jag säger bara: FUCK YEAH!
Om ni inte fattar riktigt så är det svaret jag fick från min lärare på min interaktiva portfolio i Mediadesign. Jag fick full pott och hon vill använda den som exempel! Lite nöjd är man väl..

/Elin

Fint folk!

Idag får vi även fint besök från kära Sverige! javisst, dessa två brudar som varit på resande fot i snart en månad kommer hit i eftermiddag och stannar över helgen. och SHIT POMMES vad jag längtar! ska bli alldeles fantastiskt underbart att träffa dom igen och hänga med dom hela helgen! :D




bild från när brudarna simmade med delfiner i Orlando för ett par veckor sen!


/Jennie

December



Trots att vi för det mesta har strålande sol och runt 20 graders värme kan man ändå ana att det snart är jul när man ser pyntet på husen.. Det är galet vad amerikanarna går in för det där, med allt från belysning till tomtar som vinkar och jag vet inte vad.. Jättedålig mobilbild men vart tvungen att visa lite utav det. Det här huset ligger för övrigt tvärs över gatan till vår nya lägenhet :) Vi stod och kikade på det igår när vi väntade på att michis madrass skulle levereras.
Idag blir det flytt. Har varit vaken sedan 8 imorse och ska snart ta bussen till Goleta för att hämta flyttbilen. Sen blir det en jävla massa stopp hit och dit och det är snabba ryck så vi hinner med allt. Men det ska nog gå fint :)

/Elin

Finals

Nu har jag lämnat in min första final. Whop whop! One down, three more to go..

/Elin

RSS 2.0