Toy camera

Vi fick en toy camera assignment i photo. Man fick välja bland en mängd olika sätt att ta bild på varav en av dem va pinhole, vilket jag valde. Det innebär att man fotar utan objektiv, istället gör man hål i sin body cap till kamerahuset och exponerar på det sättet. Det måste vara ett minimalt hål för att det ska bli skarpa bilder. Jag hade ett yttepyttelitet hål och ändå blir det oskarpt, men det är det som ska vara tjusningen med det sättet att fotografera, I guess.









I den sista bilden gick jag loss lite och gjorde 10 hål istället för ett när jag fotade lamporna på stadion. Vilket gav det här resultatet. Hade lite roligt åt det för det snurrade och hade sig lite festligt när man kollade genom sökaren, haha. Tänk vad lättroad man kan vara när man är lite trött...
I övrigt har vi nu avklarat 3/4 midterms. Stressen börjar avta tänker ni kanske då. Men icke! För nu ska vi börja tänka på finals istället. Redan? kanske ni undrar.. Jo, vår lärare är söt och portfolio är roligt. eller..? Har inte börjat och vi ska vara klara med våra promos till på måndag. Bra, det kommer bli en stressfri helg.
Annars är allt fint. Näst intill.. Knät vill inte sluta jobba sig så ska kila in på health services imon och kolla om dom kan hitta vad som är fel. Det här funkar ju inte riktigt. Ska ju inte behöva bli svullet och jobbigt bara för att jag promenerar lite. Tycker inte jag iaf. Men det löses sig väl.

Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0